Proizvodi

Elastične podne ploče od reciklirane gume

Elastične ploče od reciklirane gume imaju široku primenu u svakodnevnom životu. Dostupnost u vise dimenzija i mogućnost postavljanja na svaku vrstu podloge čine ih idealnim rešenjem kako za sportske terene, trim i pešačke staze, tako i za dečija igrališta.

Karakteriše ih izuzetna elastničnost i otpornost na klizanje, habanje i zamrzavanje. Lako se održavaju, a njihov jedinstveni hemijski sastav čini ih potpuno bezbednim za životnu sredinu. Izrađene su od recikliranog materijala, a nakon upotrebe se mogu potpuno reciklirati bez oslobađanja štetnih produkata.

Dostupne su u crnoj, crvenoj i zelenoj ali se na zahtev kupca mogu izrađivati i u drugim bojama.

Izrađuju se u dimenzijama: 500 x 500, 500 x 1000 i 1000 x 1000 mm, debljine od 30 – 80 mm.

Elastične ploče poseduju TÜV sertifikat i ispitane su po standardima EN 1177:2008 i EN 1176-1:2008


Elastične podne ploče od reciklirane gume za teretane

Istih su karakteristika kao i elastične podne ploče od reciklirane gume, ali se izrađuju samo u jednoj dimenziji – 1000 x 1000 x 20 mm.


Gumeni točkići

Točkići se izrađuju od reciklirane gume u dve standardne dimenzije (Ø197/Ø97×47±2mm) i u dve standardne tvrdoće u zavisnosti od namene:
1. Točkići namenjeni za kontejnere veće težine (H)
2. Točkići namenjeni za kante za komunalni otpad (S)

Idealni su i za primene u industriji jer zbog svog sastava ne stvaraju buku i ne oštećuju podove i tekstilne podloge. Dobro se ponašaju na neravnim površinama. Standradno se izrađuju u crnoj boji, ali dostupni su i u crvenoj i zelenoj.


Granulat

Gumeni granulat nastaje u procesu mehaničkog usitnjavanja otpadnih guma. U potpunosti je siguran za životnu sredinu.  Dostupan je u tri boje: crna, zelena i crvena.

Primenjuje se za različite svrhe, kako za sportske terene i staze tako i za baštenski enterijer.  Jedna od najširih primena je upotrebe kao podloga za veštačku travu. Na taj način se produžava vek eksploatacije terena, postiže se veća udobnost i stabilnost tokom igre.