O nama

Eko sistem podrzava proces reciklaze i ocuvanja zivotne sredine Čuvamo prirodu

Eko sistem je fabrika za proizvodnju proizvoda od reciklirane gume. Zahvaljujući savremenoj opremi i konstantnom ulaganju u usavršavanje procesa proizvodnje dajemo novi život putničkim i teretnim pneumaticima i time ponosno zauzimamo mesto u kompleksnom procesu reciklaže i zaštite životne sredine.

 

 

Mislimo na buducnost i zivotnu sredinuGledamo napred

Ceo asortiman proizvoda je izrađen od 100% recikliranih materijala, i to na način koji omogućava da se proizvodi i nakon svog veka trajanja opet mogu 100% reciklirati i vratiti u process proizvodnje. Proizvodi su bezbedni za upotrebu, bez štetnog uticaja na ljudsko zdravlje i okolinu. Možemo  reći da činimo sve kako bismo obezbedili
dugovečnost našim proizvodima,
što je i nagrađeno sertifikatom
standarda EN1177.

 

 

Konstantno usavrsavanje procesa reciklaze Prihvatamo inovacije

Kupcima nudimo mogućnost ili da izaberu proizvode iz standardnog asortimana, ili da modifikuju proizvode po svojim željama i potrebama. Dovoljna je samo ideja, a naš projektni tim je tu da ideju sprovede u delo i pruži kupcima jedinstven proizvod.

 

 

 

Pruzamo podrsku svojim kupcima

Pružamo oslonac

Kod nas sve počinje proizvodnjom, ali ne završava se gotovim proizvodom. Tu na red dolaze kupci, a mi se trudimo da im pored vrhunskog proizvoda ponudimo i nešto više. Zato smo uspostavili tehničku podršku koja u svakom momentu stoji na raspolaganju i informiše korisnike o načinima montaže i primene proizvoda.